21 februari 2017 Ralph

WILDPLUKWANDELINGEN ONTWAAKT UIT WINTERSLAAP!

Eerste wandeling 8 april.

Net als de natuur ontwaken we bij Wildplukwandelingen weer langzaam uit onze winterslaap. We beginnen ons te verheugen op een nieuw seizoen wildplukken in het Amsterdams groene hart, de Bretten. Maar voordat we er weer op uit trekken, blikken we eerst even kort terug op onze activiteiten van vorig jaar.

De eerste jonge bramenknoppen gespot tijdens wildpluk voorbereiding.

De eerste jonge bramenknoppen gespot tijdens wildpluk voorbereiding.

Veel verschillende wildplukwandelingen.

We hebben een flink aantal mooie reguliere wandelingen gemaakt in de periode van april t/m oktober. Veel verschillende samenstellingen in de groepen, qua leeftijd, achtergrond, ervaring, maar allemaal met veel interesse voor de natuur en de eetbare planten en wilde kruiden. Op onze website maar ook op Facebook staan leuke recensies over die wandelingen. Drie deelnemers hebben zelfs tweemaal meegelopen!

Wildplukwandelen op maat.
Voor een aantal groepen hebben we maatwerk wandelingen georganiseerd. Zo was er een groepje (vrienden en familie) waarbij de jarige werd verrast met een wildplukwandeling plus aansluitend wildplukdiner op het dakterras van Bret. Het was die dag prachtig weer en de stemming zat er goed in bij alle deelnemers.

Ook hebben we een speciale Walking, Talking, Tasting wandeling gelopen met 17 enthousiaste meiden die een vrijgezellenfeest vierden. Tijdens de wandeling serveerden we bij een aantal wilde planten, zelfgemaakte wildplukhapjes en drankjes die gemaakt waren van de planten die we onderweg tegenkwamen. Bijvoorbeeld een kleine salade van wilde venkel en jonge berenklauwscheutjes op toast en een quichepuntje met brandnetel.

Verder nog tijdens een bedrijfsuitje een leuke ochtendwandeling gelopen met aansluitend een Wildpluk broodjeslunch bij Bret. Al met al een zeer succesvol eerste seizoen.

Korting voor vaste klanten!

Voor alle deelnemers uit 2016: ben je al een keertje eerder met ons mee geweest en wil je in 2017 weer meewandelen? Je krijgt € 2,50 korting op de prijs van € 37,50. Voor dit bedrag krijg je een bijzondere middag voorgeschoteld. Een leerzame en gezellige wandeling waarbij je veel leert over eetbare planten en wilde kruiden. Je gaat ruiken, voelen en proeven. Onderweg wat lekkers te eten en drinken en aan het eind schuif je gezellig aan tafel bij Bret voor een heerlijk drankje en wildplukhapjes.

Wees er snel bij want vol is vol.

Meld je snel aan op info@wildplukwandelingen.nl en reserveer je plekje voor een van de vaste data. Wil je met een groep vanaf 12 personen lopen, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, informeer dan naar de diverse mogelijkheden. Wij staan te trappelen om er weer op uit te gaan.

Bericht achterlaten